CZEKOLADA

Naszą dewizą jest najwyższa jakość.

Oferujemy produkty najwyższej jakości.

Odkryj wszystkie rzeczy, które wpływają na profil smakowy i charakterystykę naszej kawy w drodze do Twojej filiżanki.

 Przejrzyj nasz przewodnik po różnych regionach uprawy kawy, z których pozyskujemy zieloną fasolę, i dowiedz się, jak i dlaczego palimy tak, jak robimy. Usiądź wygodnie i odkryj wpływ wody na przepis na kawę lub przejrzyj nasz przewodnik po akredytacjach etycznych.

NASZE PROPOZYCJE

Słodka, gęsta, rozpieszczająca – taka jest właśnie czekolada na gorąco Caffe Di. Poznaj jej wyjątkowy smak, będący dziełem włoskich mistrzów.
Historia i spuścizna przodków pozwoliła włoskim znawcom czekolady stworzyć napój o wyjątkowych właściwościach i strukturze. Bogata i kremowa konsystencja czekolady do picia, zawierająca 30,3% kakao, to świetny zastrzyk energii o każdej porze dnia. Skuszą się na nią nie tylko dzieci. Swoim smakiem i niepowtarzalnym aromatem urzeknie także dorosłych.

Napój w proszku na bazie kakao
Składniki: cukier, kakao 30,3%, skrobia ziemniaczana, substancja zagęszczająca: R412; sól, aromat.
Dozowanie produktu: 25g produktu rozpuścić w 125ml mleka półtłustego i zagotować przez jedną lub dwie minuty

Wysokiej jakości biała czekolada w proszku – bez polepszaczy, która powstaje z selektywnie zbieranych ziaren kakaowca, poddawanych tradycyjnym procesom obróbki.
Produkt zamknięty w szczelnej puszce gwarantuje po odpowiednim przygotowaniu aksamitną konsystencję napoju i pyszny, głęboko-czekoladowy smak. Napój poleca się przygotowywać w ekspresie ciśnieniowym z dyszy do spieniania mleka, czekoladziarce lub domowym sposobem – w filiżance. Doskonale smakuje z dodatkową porcją bitej śmietany, syropem klonowym i cynamonem.

Napój w proszku- Biała czekolada
Składniki: cukier, skrobia kukurydziana, masło kakaowe w proszku, płatki z białej czekolady 10,2%, MLEKO pełne w proszku 14,9%, LAKTOZA, SERWATKA proszek, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy, KREM w proszku, aromaty, substancja zagęszczająca: E417, sól, barwniki: E100, E160a
Sposób przyrządzenia: 110g proszku wsypać do 500ml mleka półtłustego i zagotować przez 1-2 minuty

Czekolada Van Houten VH2 

Czekolada Van Houten to intensywnie czekoladowo-mleczny napój w proszku, połączenie bogatego, intensywnego smaku i wspaniałego aromatu. Świetna zarówno do gastronomii jak i domowego użytku.

Czekolada Van Houten VH2 posiada intensywny czekoladowo-mleczny smak. W porównaniu do innych mlecznych czekolad, czekolada VH2 posiada wysoki procent zawartości najlepszego belgijskiego kakao – 34%. Pozwala na uzyskanie gęstej konsystencji. Produkt idealnie trafia w gusta młodszych smakoszy gorącej czekolady. W odróżnieniu od popularnej czekolady Van Houten Passion, odmiana VH2 posiada większą słodycz oraz zawartość mleka. Van Houten to pierwszy na świecie producent czekolady do picia, produkty tej marki są tworzone na bazie najlepszego belgijskiego kakao Barry Callebaut.

JEDEN PRODUKT

0
RÓŻNE HISTORIE
0
PALARNIE
0
FILOZOFIE

– Wspaniały smak

NASI PARTNERZY

BRIGHT-TRADE S.C. COFFEE-BROTHERS PRACOWNIA KAWY
UL. TYLNA 12A 42-600 TARNOWSKIE GÓRY

506 378 695 | biuro@coffee-brothers.pl